domingo, 8 de noviembre de 2009

DE CARME VIDAL A JOAN BUSQUETA.....

“De CARME VIDAL a JOAN BUSQUETA, un 10 a favor de la cultura de Lleida”


Em preguntava com podia qualificar el nou nomenament de l’amic Busqueta com a Director de L’Institut d’Estudis Ilerdencs, i en definitiva i tot plegat ha estat un 10 en favor de la cultura de Lleida i sobretot excel·lent decisió del President de la Diputació de Lleida i de l’IEI el Sr. Isidre Gavín.
Per una banda tenim encara molt properes les vivences que com a conseller de la casa i qualsevol altre membre de l’equip que en forma part, em pogut disfrutar plenament amb la Carme, la seva vàlua, però, ara la podran utilitzar al servei del país, en un sentit més ampli i amb un compromís ferm en el Parlament de Catalunya, de ven segur que la cultura de Lleida, de les terres de Ponent, tindran una molt bona representació i preservació activa, alhora que la seva figura servirà per a explicar , per expressar, per exposar la nostra realitat cultural, dins el món polític i fins hi tot apropar la magna representació cultural que les nostres terres tenen.

Per altra banda un company del consell general de la casa, ha estat escollit per a guiar la primera institució cultural de les nostres terres, la seva vàlua humana, la seva capacitat d’organització, i sobretot el seu tracte respectuós i afable, a més de la seva trajectòria que també, el fan valedor per mantenir el nivell de treball de la casa i fins hi tot de superar-nos plegats en aprofundir en diversos reptes que l’Institut encara té per poder desenvolupar, sempre a favor de la nostra cultura i de la nostra gent.

Per acabar manifestar l’encertada decisió del president Gavín, alhora de triar i encertar plenament, en un moment clau, per la cultura de Lleida, i mes en quant parlem de personalitats –si em permeten- sòlides, que han fet i faran una gran feina en favor de tots. Per molts anys i continuem caminant.

Enric Figueres i Francés
Conseller de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

1 comentario:

  1. http://hemeroteca.e-noticies.com/edicio-1708/cartes-al-director/de-carme-vidal-a-joan-busqueta-15240.html

    Es va publicar al e.noticies.

    ResponderEliminar